Friday, 29 January 2010

Farhan



Ni pulak tabiat malam tadi. Nak pakai kepiah abah.

Thursday, 28 January 2010

Farhan & Pampers


Kelakar. Malam tadi macam biasa sebelum tidur, farhan g toilet cuci2 and gosok gigi. Pastu mama tukar pampers and siap pakaikan baju nak tido. Tup-tup farhan buka lemari ambik pampers pull up dan bersusah payah nak pakai. Nangis2 nak pakai juga. So, malam tadi farhan jadi macam superman (dgn kartun bob the builder).

Wednesday, 6 January 2010

Play snow





Tuesday, 5 January 2010

Farhan lagi








Farhan










Tuesday, 30 June 2009

Birthday Part 2


3 musketeers...Farhan, Kakak Nurin and Abg Nurhan, tu la pyjama besday present semalam


Farhan excited sgt...terlompat2 nak pakai pyjama tu

Happy Birthdayto ME

Semalam birthday Farhan...29 June. Petang semalam, Aunty Nita, Uncle Azli, Kakak Nurin n Abg Nurhan buat surprise. Masa tu, Farhan baru balik dari redditch melawat nenek Siti. Bila kuar dari keta je, dorang nyanyi happy birthday kat Farhan. Punya la kuat. Orang yg lalu kat jalan tu pun senyum2 jee...Farhan dapat hadiah...excited sgt. Nanti Farhan letak gambar.